Toni Albà proposa agafar els fiscals com a ostatges

"Quan proclamem la república serviran per a intercanvi de presoners", ha tuitejat l'actor

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L'actor Toni Albà, col·laborabor habitual de TV-3, ha proposat a Twitter detenir els membres de la Fiscalia de Barcelona una vegada Catalunya hagi declarat la independència. "Digueu-me 'spoilerador' [sic] però aquests són als primers que hauríem de detenir quan proclamem la República. Serviran per a intercanvi de presoners", va escriure dijous a la xarxa.

Notícies relacionades

El tuit d'Albà fa referència a la decisió del ministeri públic de trencar amb l'escola de Mossos d'Esquadra i no assistir als actes que organitza la policia autonòmica, com el celebrat aquest divendres a l'Escola de Policia de Mollet, on el major Josep Lluís Trapero va rebre una gran ovació dels seus companys de cos i de càrrecs de la Conselleria d'Interior.

La fiscal en cap de Barcelona, Ana Magaldi, ho va comunicar als responsables de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Com a conseqüència d'aquesta decisió, el ministeri públic provincial de Barcelona deixarà d'enviar fiscals i altres subordinats o representants a donar classes o prendre part en conferències, ponències o jornades en el marc formatiu de l'Escola de Mossos a les comarques barcelonines com fins ara.