èxit a la xarxa

La paròdia de 'Polònia' del vídeo d'Òmnium: 'Forget Catalonia'

La protagonista de la versió 'polaca' és la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría

1--polnia---forget-catalonia---youtube

1--polnia---forget-catalonia---youtube

1
Es llegeix en minuts

El programa 'Polònia' de TV-3 ha parodiat el vídeo difós dimarts passat per Òmnium Cultural que reclamava l'atenció de la comunitat internacional, en què demanava que recolzés "la llibertat i la democràcia". El clip, que portava el títol de 'Help Catalunya. Save Europe''Help Catalunya. Save Europe', ha sigut rebatejat pels 'polacs' com 'Forget Catalunya'. La protagonista del vídeo de 'Polònia' és Soraya Sánez de Santamaría. La caricaturitzada vicepresidenta del Govern explica a càmera que "alguns catalans se'n volen anar". "No són gaires, potser 10, 20 o 2 milions i mig", diu la 'polaca' Santamaría.

Notícies relacionades

La vicepresidenta afirma, mentre es veuen imatges de gent enganxant adhesius en vehicles de la Guàrdia Civil durant el 20-S, que els catalans són "violents" perquè "tracten els cotxes com si fossin portes de lavabos públics". En un missatge dirigit a la comunitat europea, la Santamaría caricaturitzada exposa que "sabem que ja teniu prou problemes als vostres països" i els demana que "per favor, mireu cap a una altra banda". "És fàcil, només heu de fer el mateix que amb els refugiats", sentencia.  

El vídeo s'ha viralitzat a les xarxes socials després de la seva emissió durant aquest dijous a la nit. El compte de Twitter de 'Polònia' va publicar un missatge amb el clip i ja té gairebé 7 mil retuits.