debat sobiranista

El PSC demana negociar sense condicions davant el "desastre" de la DUI

Iceta reclama que Puigdemont aparqui la ruptura unilateral i que Rajoy torni les competències

zentauroepp39842789 dilluns  28 agost 2017 14 20   lex recolons  imatge de mique170831192807

zentauroepp39842789 dilluns 28 agost 2017 14 20 lex recolons imatge de mique170831192807

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Juan Ruiz Sierra
Juan Ruiz Sierra

Periodista

ver +

Miquel Iceta ha reivindicat diàleg sense condicions davant el perill de "desastre imminent" de la DUI. El líder del PSC ha reclamat a Carles Puigdemont que aparqui la ruptura unilateral i a Mariano Rajoy que torni les competències a la Generalitat. Els socialistes catalans proposen no "excloure cap tema" del diàleg, inclós el referèndum pactat, encara que assenyalen que seguiran apostant per una reforma constitucional.

Notícies relacionades

"No a la independència i sí a la negociació", ha resumit Iceta davant la mirada atenta de la plana major del seu partit. Pilota al terra abans que la ciutadania pateixi més cops de pilota, com els que van patir molts en la "jornada nefasta" de diumenge. Després de tornar a condemnar la repressió "policial desproporcionada", ha advertit de la "gravetat extrema" de la situació.

Iceta ha demanat a Puigdemont i Rajoy que parlin i, en el marc de la comissió parlamentària impulsat del PSOE, ha assenyalat que es pot "dialogar sense excloure cap tema ni cap prefiguració". "D'allà en poden sortir moltes coses", ha advertit.