Després de la publicació a EL PERIÓDICO

Puigdemont replica a Twitter al Govern

El president respon a Méndez de Vigo sobre el control dels comptes públics destinats a l'1-O

puigdemontacn

puigdemontacn

1
Es llegeix en minuts

La batalla dialèctica entre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el Govern s'ha traslladat aquest dissabte a la xarxa social Twitter. Una frase destacada a EL PERIÓDICO del portaveu del Govern central, Íñigo Méndez de Vigo, ha sigut el detonant d'una sèrie de tuits del president. Segons Méndez de Vigo: "Ni un euro públic dels catalans sufragarà la consulta il·legal. És una mesura preventiva". La primera resposta de Puigdemont ha sigut: "Els euros públics dels catalans que han servit per sufragar la guerra bruta i han pagat informes falsos, ¿ens els pot tornar, ministre?".

La primera al·lusió es refereix a tots els casos de vincles entre el Govern i la policia divulgats recentment al documental 'Las cloacas de Interior'.

Puigdemont ha publicat un segon missatge a Twitter, d'un total de sis, il·lustrats amb la imatge d'EL PERIÓDICO en paper, fotografiada amb el seu mòbil, de la frase del portaveu del Govern. El segon ha sigut: "Els euros públics dels catalans que han servit per rescatar les autopistes radials de Madrid, ¿ens els pot tornar, ministre?".

El tercer missatge: "Els euros públics dels catalans que han servit per rescatar la banca (60.000 milions) i que han volat, ¿ens els pot tornar, ministre?".

El quart missatge: "Els euros públics dels catalans que han servit per indemnitzar Castor, ¿ens els pot tornar, ministre?".

Notícies relacionades

El cinquè missatge: "Els euros públics dels catalans que no s'han invertit a Catalunya tot i estar pressupostats, ¿ens els pot tornar, ministre?".

I el sisè missatge: "Els interessos que hem pagat perquè ens prestin els nostres propis diners, que recapten generosament, ¿ens els pot tornar, ministre?".