Jordi Pujol júnior rep la primera visita d'un dels seus germans a Soto del Real

"Pensàvem que això era un càstig per a terroristes", diu Josep Pujol sobre que el primogènit estigui en una presó de Madrid i no en una de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

El fill gran de Jordi Pujol i Marta Ferrusola ha acceptat que un dels seus germans el visités a la presó de Soto del Real. Josep Pujol Ferrusola hi ha anat aquest dilluns, després que des del seu ingrés, el 26 d'abril, el primogènit es negués a rebre altres visites que no fossin les dels seus fills.

En declaracions a Antena 3, en Josep ha explicat que l'han convençut que "val la pena que estigui amb la família". Els Pujol no entenen per què està en una presó de Madrid quan té tota la família i l'arrelament a Barcelona i el jutge ja ha donat el seu consentiment per al seu trasllat. "Ens pensàvem que això era un càstig per a terroristes", ha afegit.

Notícies relacionades

En aquesta ocasió, en Josep sí que ha posat la mà al foc pel seu germà. En una entrevista anterior, a Catalunya Ràdio, va argüir que desconeixia els negocis que tenia Jordi Pujol júnior. Ara, però, després de llegir la causa sí que s'atreveix a posar-hi la mà. "El que diuen que ha fet el meu germà no és cap delicte, és normal", ha recalcat, abans d'assegurar que s'ha limitat a "viatjar per tot el món i fer negocis a tot el món". "Si això és delicte, que m'ho expliquin", ha insistit.

A més, el fill de l'expresident ha explicat també que els seus pares comencen a ressentir-se de problemes típics de la seva edat: "El meu pare té 87 anys i perd la memòria immediata, la meva mare una mica també, però són forts i optimistes i viuen recolzats".