pep

pep

L'independentisme es mobilitza aquest diumenge a Barcelona a favor del referèndum

Pep Guardiola llegirà el manifest de l'acte, al qual assistirà el president Puigdemont

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'Assemblea Nacional CatalanaÒmnium Cultural i la Associació de Municipis per la Independència esperen que milers de persones assisteixin aquest diumenge a la mobilització que han convocat a Barcelona sota el lema 'Referèndum és democràcia', un acte al qual assistirà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i en què l'entrenador Pep Guardiola llegirà el manifest de les entitats.

L'acte començarà a les 12.00 hores i es desenvoluparà a la plaça de Puig i Cadafalch, davant les quatre columnes de Montjuïc. Està previst que hi intervinguin els líders de les tres entitats sobiranistes i se celebrin actuacions musicals. La concentració pretén visualitzar el suport de les entitats independentistes al Govern després que Puigdemont donés a conèixer divendres la pregunta del referèndum i la seva data: l'1 d'octubre.

FORCADELL, JUNQUERAS, MUNTÉ...

A més de Puigdemont assistiran a la mobilització la presidenta del Parlament i expresidenta de l'ANC, Carme Forcadell; el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, i la consellera de Presidència, Neus Munté.

Notícies relacionades

El president de l'ANC, Jordi Sánchez, va explicar dimecres passat en la presentació de l'acte que es tracta d'una crida a "tots els demòcrates" i la presència de Guardiola pretén ser un símbol. "Representa la sensibilitat de centenars de milers de persones que projecten un futur millor a base de rigor, exigència, treball i voluntat de no donar una pilota per perduda", va exposar.

La concentració tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja i l'organització augura una alta afluència de públic, ja que les entitats han llogat autocars des de diferents punts del territori per garantir que s'ompli l'espai.

Actualitzar

Fa 2511 dies

Fa 2511 dies

Carregar més