Guardiola: "No fem res corrupte, no robem els diners de la gent, només demanem que es pugui votar"

L'entrenador del Manchester City considera un "honor" i un "privilegi" poder "donar un cop de mà" en el procés

pep

pep

1
Es llegeix en minuts

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha reiterat aquest dijous la seva defensa del dret a decidir i l'ha contraposat a fets tan reprovables com els casos de corrupció. "L'únic que fem és demanar exercir el dret al vot, no fem res corrupte, no robem els diners de la gent, només demanem que la gent pugui votar", ha manifestat en declaracions a Catalunya Ràdio en resposta a la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, que ahir a la nit va insistir que el referèndum "no se celebrarà". L'al·lusió al PP ha sigut clara, ja que és un dels partits amb més casos de corrupció a les seves files.

Guardiola llegirà el manifest de l'acte que han convocat l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència diumenge que ve a Montjuïc en defensa del referèndum, després que demà, divendres, el president Carles Puigdemont faci públiques la data i la pregunta. L'exentrenador del Barça ha assegurat que és un "honor" i un "privilegi" poder participar en aquest acte. "Em truquen i, si puc donar un cop de mà, doncs hi vaig", ha subratllat, al mateix temps que ha considerat que és una manera de "donar la cara" i "estar al costat" del Govern.

Notícies relacionades

"Em consta que el president Mas i el president Puigdemont són gent molt valenta, se la juguen però tiraran endavant. La gent que només volem que es pugui votar l'únic que podem fer és estar al seu costat, donar la cara", ha manifestat.

Així mateix, Guardiola ha assegurat que a l'estranger "al·lucinen amb el civisme i la naturalitat" amb què els sobiranistes catalans estan portant a terme el procés, i ha lamentat que estigui en un bucle: "Fa cinc anys que donem voltes".