Vidal-Quadras creu que el Govern està "obligat" a utilitzar la força contra el referèndum

Albiol assegura que Puigdemont i Junqueras "desitgen" una intervenció de l'Exèrcit per "aparèixer davant la seva parròquia com a màrtirs"

jregue25524988 valencia 29 3 14  politica vox alejo vidal quadras  el presi170601115643

jregue25524988 valencia 29 3 14 politica vox alejo vidal quadras el presi170601115643

1
Es llegeix en minuts

L'exvicepresident del Parlament Europeu i exlíder del PPCAlejo Vidal-Quadras, ha assegurat aquest dijous que el Govern està "obligat" a utilitzar la força per impedir el referèndum.

Notícies relacionades

Així s'ha manifestat en un missatge al seu compte de Twitter després que el president de la GeneralitatCarles Puigdemont, preguntés al del Govern, Mariano Rajoysi està disposat a utilitzar la força contra el procés sobiranista. "La resposta és que està obligat a fer-ho", ha recalcat el també candidat de Vox a les eleccions europees el 2014.

ALBIOL NEGA QUE S'ARRIBI A UTILITZAR LA FORÇA

D'altra banda, el líder del PPC, Xavier Garcia Albiol, també ha volgut respondre a la petició del president. En aquest sentit, ha assegurat, Puigdemont i Junqueras, "desitgen que la Guàrdia Civil i l'Exèrcit entrin per la Diagonal per tenir el paper de víctimes i aparèixer davant la seva parròquia com a màrtirs". Però ha defensat que "el Govern no utilitzarà la força perquè no és necessari", després d'afegir que l'Estat de Dret té instruments per impedir, de forma ordenada i proporcional, la celebració del referèndum.