El president de Múrcia arrasa al congrés regional del PP

Sánchez relleva Valcárcel i Cifuentes reemplaça Aguirre a Madrid

 

  / EFE / MARCIAL GUILLÉN

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MÚRCIA

Pedro Antonio Sánchez, president murcià i imputat per quatre casos casos de corrupció, ha rebut el reconeixement dels seus companys de partit. El congrés regional del PP de Múrcia l'ha proclamat aquest dissabte president amb el 93,52% dels vots, i rellevarà Ramón Luis Valcárcel, que havia ocupat el càrrec durant més de dues dècades

Notícies relacionades

"Els dolents no guanyaran i en democràcia això es combat amb treball i mirant la gent als ulls. És el que seguirem fent. Soc, seré i em moriré sent d'aquest partit, perquè és la millor manera de servir Espanya i la regió de Múrcia", ha assenyalat Sánchez després del seu nomenament, en referència als que demanen que deixi d'ocupar la presidència a Múrcia.

El president murcià ha rebut pràcticament el mateix suport de les seves bases que Cristina Cifuentes a Madrid. La presidenta de la Comunitat de Madrid, que relleva Esperanza Aguirre, també ha sigut investida presidenta del PP de Madrid amb el 93,3% dels vots. El suport a Cifuentes i Sánchez ha sigut molt més ampli que el d'Alfonso Fernández Mañueco, alcalde de Salamanca, que va guanyar divendres les primàries de Castella i Lleó amb un 67,5%, i va doblar, això sí, l'alcalde de Lleó, Antonio Silván. En aquest cap de setmana carregat de moviment en el PP també s'han celebrat els congressos del PP a Euskadi, Andalusia, Castella-la Manxa, les Canàries i Astúries.