ACORD TRENCAT

El president de Múrcia: "És Ciutadans el que ha d'explicar la seva incongruència"

"Som coherents, complim la nostra paraula i el que vam firmar en aquest pacte", respon Pedro Antonio Sánchez després de retirar-li el suport el partit taronja

1
Es llegeix en minuts

El president de MúrciaPedro Antonio Sánchez, ha denunciat aquest dijous a la nit el que considera una "incongruència" de Ciutadans per dir quan un càrrec polític ha de dimitir a causa d'un procés judicial. Aquestes han sigut les seves primeres declaracions després que el partit taronja hagi donat per trencat l'acord amb el PP a la comunitatPP per negar-se Sánchez a dimitir tot i estar imputat per malversació, prevaricació, frau i falsedat en el 'cas Auditori' de presumpta corrupció urbanística.

"Som coherents, complim la nostra paraula i el que vam firmar en aquest pacte, del qual s'estan complint fins i tot les comes. D'una manera estranya, Ciutadans fa una interpretació que el porta a pensar i a dir que no l'estem complint, quan a tota la resta d'Espanya opina el mateix que el PP de Múrcia", ha afirmat el president murcià.

Sánchez ha assenyalat que la setmana passada la formació taronja va presentar una proposició de llei orgànica al Congrés que col·locava en l'obertura de judici oral el límit per a la dimissió d'un càrrec polític. "I així ho fa també en tots els ajuntaments", tret de la regió de Múrcia, ha dit Sánchez, que creu que "és C's el que ha d'explicar aquesta incongruència".

Notícies relacionades

"Parlem molt clar, sempre diem el mateix, perquè quan es perd la coherència i en cada lloc es diu una cosa diferent, al final ningú pot confiar en tu, perquè no sap a què atenir-se", ha sentenciat en una breu compareixença davant els periodistes abans de participar en una entrega de premis de la COPE.

EL QUE "CONVÉ" AL PSOE I PODEM

El dirigent popular ha advertit, a més, a C's que "està jugant amb foc al deixar-se arrossegar per l'estratègia que convé al PSOE i a Podem". "I el que em preocupa d'aquest foc --ha afegit-- no és que els cremi a ells políticament, sinó la gent, que està preocupada, perquè és perillós prendre's amb aquesta lleugeresa impròpia aquestes qüestions, perquè no estem parlant del joc de les cadires, sinó del Govern d'un milió i mig de persones de la regió de Múrcia".