Les portades de la premsa

Dues versions per als contactes Govern català-Rajoy

Els diaris de Barcelona recullen les impressions de la Generalitat, que nega que hagi parlat amb el Govern central, mentre que 'El País' assegura que Puigdemont ha acceptat negociar una oferta

portada-abc-20-2-2017

portada-abc-20-2-2017

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Curiositat al quiosc. Mentre la premsa de Barcelona surt en bloc negant qualsevol contacte amb Rajoy, desmentint el governador Millo, que ha dit el contrari, 'El País' titula a la seva portada que la Generalitat ha acceptat negociar la proposta que pugui plantejar la Generalita, sobre la base d'aquesta tercera via que va deixar en l'aire Mas fa uns dies. La font de totes les informacions és la mateixa, la consellera Munté. En el fons, deu ser qüestió d'interpretació.

Les portades dels diaris

El País: "La Generalitat acepta negociar la oferta de Rajoy para Cataluña"; "El FMI revisará el control a la banca en plena crisis del Banco de España"; "Hollande quiere que España se sume a Francia, Alemania e Italia para liderar la UE"; "Ecuador vota para poner fin a una década de populismo".

El Mundo: "La Policía admite fallos en la custodia de la mochila del 11-M"; "Empresarios del 3% revelan que usaban dos alias para Gordó"; "José Ramón Navarro, presidente de la Audiencia Nacional: "La Policía debe entregar sus informes a los jueces y fiscales".

La Vanguardia: "Rajoy assumeix que el PSOE no recolzarà els pressupostos"; "Millo parla de contactes amb la Generalitat i Puigdemont els nega"; "L'Ajuntament dona per decidit el traçat del tramvia per la Diagonal"; "La marxa a Barcelona pels refugiats causa sorpresa a Europa".

Abc: "Bono va ocultar l'informe clau sobre el sinistre del Cougar. El llavors ministre solo va entregar als familiars dels 17 fallecidos una versió de 22 folis dels gairebé 200 que recullen la investigació de la Comissió d'Accidents Militars 200 que recullen la investigació".

EL PERIÓDICO: "La Generalitat no cree en una oferta de Rajoy"; "Santamaría i Junqueras intervenen avui als Premis Empresa de l'Any d'El Periódico"; "Creix la protesta tras un mes de Trump. Proliferen els grups organitzats al marge del Partit Demòcrata".

Notícies relacionades

La Razón: "Zarzuela debate la rehabilitación de la Infanta tras la absolución"; "Horrach ya descartó el riesgo de fuga de Urdangarín por su "arraigo personal, familiar y social"; "El Gobierno admite "contactos discretos" con la Generalitat para gestionar el día a día"; "Ecuador vota el final de la "era Correa".

El Punt Avui: “Exercir la sobirania és irrenunciable (Junqueras)”; “El Barça guanya però no s’anima”.