Soraya Rodríguez (PSOE): "És molt lamentable el que passa al meu partit"

La diputada socialista insinua que els militants que li van dir "traïdora" i la van obligar a abandonar una reunió del partit són afins a Pedro Sánchez

La diputada i presidenta del PSOE de Castella i Lleó, Soraya Rodríguez, va abandonar ahir una reunió del PSOE al ser qualificada de traïdora. / ÚLTIMO CERO DIGITAL

1
Es llegeix en minuts

La diputada i exportaveu del PSOE al Congrés Soraya Rodríguez va abandonar dilluns una reunió dels socialistes de Valladolid després que fos increpada per un grup de militants, que la van acusar de "traïdora" per la defensa que va fer de l'actual gestora nacional del partit. Rodríguez ha rebutjat aquest dimecres l'actitud d'alguns dels seus companys que, segons ella, "pretenen suprimir l'argument per l'insult i la desqualificació personal", i ha considerat que és "molt lamentable" el que passa actualment al seu partit.

Notícies relacionades

"La discrepància política, el fet de tenir diferents posicionaments polítics o recolzar un company, no signifiquen mai estar contra un altre. Qui no entén això està en una posició en què evita la democràcia", ha afirmat Rodríguez en una entrevista a Ràdio Nacional d'Espanya. "Aquells que estan demanant primàries cada dia no poden desqualificar el primer company que fa un pas endavant", ha afirmat la també presidenta del PSOE a Castella i Lleó, i ha afegit que "els que volen defensar Pedro Sánchez no li fan cap favor amb aquestes actituds".

Rodríguez ha comentat que el que es pot sentir a les gravacions no és una situació habitual a la seva agrupació i que es redueix a un grup limitat de militants, de manera que no es donarà per vençuda: "A mi no em fan callar. Milito des dels 18 anys al partit i sempre en formaré part", ha dit.