Soraya Rodríguez deixa una reunió del PSOE al ser acusada de "traïdora"

La diputada abandona la seu socialista de Valladolid després de defensar la gestora

La diputada i presidenta del PSOE de Castella i Lleó, Soraya Rodríguez, va abandonar ahir una reunió del PSOE al ser qualificada de traïdora. / ÚLTIMO CERO DIGITAL

1
Es llegeix en minuts

La diputada i exportaveu del PSOE al Congrés Soraya Rodríguez va abandonar dilluns una reunió dels socialistes de Valladolid després que fos increpada per un militant, que la va acusar de traïdora, per la defensa que va fer de l'actual gestora nacional d'aquest partit.

Notícies relacionades

En un vídeo gravat per un assistent a la reunió i difós aquest dimarts per 'Último Cero', en un moment de la reunió un militant li diu a la diputada per Valladolid "ens has traït". La diputada visiblement molesta nega l'acusació, i pregunta si l'acusació era extensible a Patxi López, mentre reclamava respecte a les seves opinions. "Sense respecte no hi ha democràcia, ni primàries, ni hi ha democràcia al partit", es pot sentir al vídeo de la boca de la diputada socialista.

Encara que alguns militants van intentar que Rodríguez continués a la reunió, aquesta va decidir abandonar-la però abans es va dirigir a la taula de la trobada i va indicar als seus integrants que no hi havia "dret" i que no haurien de permetre el que estava passant. Després d'aquest incident, l'alcalde de Valladolid, el socialista Óscar Puente, ha reclamat aquest dimarts que el debat en el si del partit "es produeixi" amb respecte i tranquil·litat.