Pedro Sánchez medita la seva candidatura amb "moltes ganes i molta força"

L'exsecretari del PSOE deixa clar que la seva possible postulació a les primàries no depèn de López i Díaz

jrico36421870 valencia 26 11 2016  pol tica  pedro s nchez el ex secretari170117100802

jrico36421870 valencia 26 11 2016 pol tica pedro s nchez el ex secretari170117100802 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts

Pedro Sánchez manté la seva ambició de tornar a ser secretari general del PSOE. Encara que faci setmanes que està apartat de les càmeres, ja que no ha fet cap acte públic des de fa més d'un mes, l'exdirigent dels socialistes està reflexionant la seva decisió de presentar-se a les primàries del partit amb "moltes ganes i molta força".

Notícies relacionades

Segons ha pogut saber Onda Cero, que ha parlat amb Sánchez fora de micròfons, "ho està pensant i meditant” sense prendre, de moment, una decisió ferma. Però la seva possible victòria es complica amb el pas endavant de Patxi López, que ja ha anunciat la seva intenció de presentar-se a les primàries, tot i que subratllar que no vol tallar-li les ales a Sánchez i encara menys trair-lo. Tot i així, sembla evident que si finalment Susana Díaz opta per la seva postulació, el vot crític quedaria dividit entre López i Sánchez.

Davant aquests possibles escenaris, Sánchez ha assegurat que la seva decisió no depèn del que facin López i Díaz. A més, ha comentat que està "impressionat" pel suport que està rebent, principalment de militants i no de càrrecs del partit. És per això que considera que la militància està del seu costat.