C's dóna per tancat el conflicte amb la seva excap de premsa

El partit afirma que en el procés laboral s'han fet afirmacions que "no es corresponen amb la realitat"

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

Ciutadans ha donat aquest dilluns per tancat el conflicte laboral amb la seva excap de premsa, Imma LucasEL PERIÓDICO va difondre dilluns que el partit taronja va indemnitzar amb 153.000 euros nets la seva extreballadora, després que aquesta el demandés per assetjament laboral després de tornar de la seva baixa de maternitat. El partit ha emès un comunicat en què destaca que el procés ha "finalitzat" i amb "un acord legal entre les dues parts amb l'assistència dels respectius representants legals".

En la mateixa línia, el diputat de C's Miguel Gutiérrez, que aquest dimarts ha exercit com a portaveu en substitució de Juan Carlos Girauta en les tradicionals rodes de premsa al Congrés de dimarts, ha incidit que el pacte ha sigut "satisfactori per a les dues parts" i l'assumpte, en la seva opinió, queda per tant "finalitzat i liquidat" com qualsevol relació laboral que s'extingeix en el món empresarial.

Gutiérrez ha destacat a més que precisament els jutges i els processos de mediació reclamen que hi hagi acords entre les parts i amb això ha afegit que no té "gaire més a dir". 

Notícies relacionades

No obstant, el comunicat del partit taronja assenyala que en "curs del procés" s'han fet afirmacions "que no es corresponien amb la realitat d'aquesta relació laboral", en una al·lusió implícita a la versió mantinguda per Lucas, que al tornar de la seva baixa de maternitat va ser relegada a l'àrea de premsa del grup municipal a l'Ajuntament de Barcelona. Segons la demanda, se li van assignar "funcions irrellevants" i se la "va humiliar personalment i professionalment".

El partit taronja va evitar valorar a aquest diari la informació publicada.