Enric Millo, nou delegat del Govern a Catalunya

El polític conservador ha renunciat aquest divendres a la seva acta de diputat al Parlament

Ocupava un escó a la Cambra catalana des del 1995, primer sota les sigles de CiU i, a partir del 2003, amb el PPC

El portaveu del PPC al Parlament ha demanat al Govern català que deixi de banda la consulta i s’ocupi dels problemes dels catalans.

El portaveu del PPC al Parlament ha demanat al Govern català que deixi de banda la consulta i s’ocupi dels problemes dels catalans. / ACN

1
Es llegeix en minuts

Enric Millo ha sigut nomenat aquest divendres pel Consell de Ministres nou delegat del Govern a Catalunya en substitució de María de los Llanos de Luna. Millo ha renunciat a primera hora a la seva acta de diputat al Parlament. El fins ara portaveu del grup del PPC ocupava un escó a la Cambra catalana des del 1995.

El polític conservador oferirà aquesta tarda una roda de premsa juntament amb el coordinador general del PPC, Xavier García Albiol, per oferir els detalls de la seva renúncia.

Notícies relacionades

Nascut a Terrassa el 1960, Millo va iniciar la seva carrera política sota les sigles d'Unió Democràtica de Catalunya i va ser diputat per CiU entre el 1995 i el 2003. En els comicis al Parlament del 2003, va ser apartat de les llistes democristianes i va decidir llavors passar-se al PP.

Des del 2010, ocupava el càrrec de portaveu del grup popular a la Cambra catalana.