L'exitosa segona vida d'Enric Millo

Després de ser portaveu de CiU, el nou delegat del Govern va entrar al PP el 2003

El cap de llista del PPC per Girona, Enric Millo.

El cap de llista del PPC per Girona, Enric Millo. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Rafa Julve
Rafa Julve

Periodista

ver +

El cas d'Enric Millo és un d'aquells típics de segona vida -no de doble-, aplicat, en aquest cas particular, a la política. Nascut a Terrassa (1960), encara que políticament sempre adscrit a la província de Girona, la Delegació del Govern a Catalunya no és el primer càrrec que ocupa al llarg de la seva trajectòria. Entre el 1991 i el 1995 va ser delegat territorial de la Conselleria de Treball a Girona. I és que en una primera vida, Millo va ser dirigent d'Unió Democràtica i, per tant, de l'extinta Convergència i Unió. Amb la coalició i després federació va ser diputat entre el 1995 i el 2003.

Quan aquell any, el de l'arribada del tripartit, va saber que no seria cap de llista per la seva província, Millo es va deslligar d'Unió i va aparèixer al PP. Algunes llengües afirmen fins i tot que va intentar entrar en algun partit situat als antípodes del PP, però ell sempre ho ha negat.

Notícies relacionades

Va ser cap de llista del PP per Girona en els comicis del 2010 i, des d'aleshores, portaveu parlamentari a l'ombra, primer, d'Alicia Sánchez-Camacho, de Blanes, completant així el 'lobby' gironí del partit i, actualment, amb Xavier García Albiol.

Millo ha demostrat els seus dots de bon orador i de tenir un tarannà dialogant, no exempt de sentit de l'humor, al mateix temps que s'ha guanyat la confiança del seu actual partit.