Les portades de la premsa

Trump segueix en el punt de mira

El quiosc manté centrat l'interès en el candidat republicà després de la publicació de nous àudios sexistes

portada-pais-10-10-2016

portada-pais-10-10-2016

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El quiosc segueix centrant el seu interès en el candidat republicà dels EUA, després que la cadena CNN divulgués ahir nous àudios de contingut sexista que han incendiat i dividit encara més el partit fundat per Lincoln. Cada dia apareixen noves veus conservadores que demanen la retirada de Trump, però ell es resisteix a abandonar la carrera cap a la Casa Blanca. Aquesta mateixa matinada està previst el segon cara a cara amb la demòcrata Hillary Clinton.

'La Razón' obre la seva edició assegurant que Rajoy apostarà per un Govern continuista i que al gener emprendrà la remodelació del PP, i 'El Mundo' ha anunciat que endarreria la sortida de la seva portada a les xarxes per protegir una "exclusiva important".

La portada dels diaris

El País: "Trump rebutja abandonar malgrat les fortes pressions del seu partit"; "Fernández no reuneix el comitè territorial per calmar la crisi del PSOE"; "Puigdemont retoca el full de ruta per atraure Podem"; "El Consell d'Europa exigeix a Espanya un Poder Judicial independent"; "Berlín alerta contra una guerra comercial amb els EUA".

Abc: "La pressió perquè Trump es retiri trenca el Partit Republicà. Els detractors del magnat demanen que deixi pas a Mike Pence, el candidat a vicepresident dels conservadors".

La Razón: "Rajoy aposta per un Govern continuista i renovar el PP al gener"; "El Debat de la Regió d'Astúries complica la investidura"; "Bronca en el PSOE per qui farà el discurs de l'abstenció"; "Carmena acusa la Policia de violar els Drets Humans".

La Vanguardia: "Trump afronta en la seva hora més baixa el final de campanya"; "Susana Díaz confia a poder dirigir el PSOE quan es refredi el cisma"; "El 'contracte del segle' de Renfe s'endarrereix per la falta de govern"; "Hereta la parella, abans que els fills. Els canvis socials propicien noves prioritats al testar, segons els notaris".

EL PERIÓDICO: "Barcelona blinda les seves icones per l'amenaça gihadista"; "Trump es queda sol. El candidat arriba al debat amb Clinton molt debilitat després de la rebel·lió republicana davant els excessos masclistes"; "Referèndums per gairebé tot. Les consultes populars s'estenen per Espanya amb baixa participació i obstacles logístics"; "El futbol català rebaixa l'alarma per una gespa artificial nociva".

Notícies relacionades

Ara: “La CUP tensa el debat per la partida d’Ensenyament”; “Veïns esperant l’enderroc”; “Barcelona tindrà vol directe a Xangai el febrer del 2017”; “Trump trenca el Partit Republicà per la meitat però seguirà”.

El Punt Avui: “”El Comitè Olímpic Català, estructura d’Estat en marxa”; “Foment no compleix”