Feijóo serà pare per primer cop als 55 anys

El candidat a la Xunta del PP i Eva Cárdenas, directora de Zara Home, esperen el naixement del seu nadó per al mes de febrer

 

  / EFE / LAVANDEIRA JR.

1
Es llegeix en minuts

El president de la Xunta de Galícia i candidat del PP a la reelecció, Alberto Núñez Feijóo, serà pare el mes de febrer per primera vegada als 55 anys -que va complir dissabte passat-. La notícia, que només coneixia el seu cercle més íntim, l'ha avançat aquest dilluns 'La Voz de Galicia' i ha sigut confirmada posteriorment per fonts del seu entorn a l'agència Efe.

Feijóo manté una relació des de fa uns tres anys amb Eva Cárdenas, directora de Zara Home, encara que tots dos són molt discrets i han transcendit pocs detalls sobre la seva relació.

Notícies relacionades

A diferència de Feijóo, Cárdenas, de 51 anys i càrrec directiu en l'empresa tèxtil que va fundar Amancio Ortega, serà mare per segona vegada, ja que té una filla d'una relació anterior. Segons el rotatiu gallec, Feijóo i Cárdenas tindran un nen.

La bona nova per al president gallec arriba en plena campanya electoral dels comicis del 25 de setembre, uns comicis que, segons els sondejos, tornarà a guanyar per majoria absoluta per tercera vegada consecutiva.