Sánchez-Camacho: "Mariano Rajoy és el nostre cavall guanyador"

La dirigent conservadora afirma que el PP estava disposat a donar la vicepresidència a Albert Rivera

Declaracions d’Alicia Sánchez Camacho a ’El programa de Ana Rosa’: Nosaltres tenim cavall guanyador, es diu Mariano Rajoy. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Alicia Sánchez-Camacho, líder del Partit Popular a Catalunya i vicepresidenta de la Mesa del Congrés, ha donat la seva opinió sobre el "no" rotund de Pedro Sánchez a una abstenció: "El PSOE ha criticat molt les majories absolutes del PP i ara que tenim una possibilitat d'exercici una majoria consensuada, jo els demano que l'exerceixin". En una entrevista a Telecinco, la diputada ha reiterat l'aposta del PP pel seu líder. "Mariano Rajoy és el nostre cavall guanyador" ha afirmat. 

Notícies relacionades

Preguntada pels possibles pactes, Sánchez-Camacho ha destacat que els conservadors no demanen al PSOE "una coalició", sinó "que s'abstinguin per no bloquejar el govern que necessiten Espanya i els espanyols". També ha comentat la decisió del president de CiutadansAlbert Rivera, de no entrar al Govern, i ha destacat que el PP estava "disposat a parlar" d'un Executiu PP-C's, sense descartar la possibilitat que el líder de la formació taronja fos vicepresident.

Preguntada per la comissió d'investigació al Congrés sobre el 'cas Bárcenas' que exigeix C's, Camacho ha destacat que el PP i Rajoy estan disposats "a tot" perquè no tenen res a amagar, i per això no descarta que el president del Govern en funcions comparegui davant la Cambra, tot i que ha subratllat que es tracta d'una decisió personal.