Sánchez Dragó revoluciona Twitter al demanar el vot per a Vox

L'escriptor assegura que votar el partit d'extrema dreta és l'única opció per als que no siguin socialdemòcrates

31315062 59

31315062 59

1
Es llegeix en minuts

L'escriptor Fernando Sánchez Dragó ha revolucionat Twitter amb un article en què recomana votar Vox. Amb el títol d''Instruccions per votar', el també presentador de televisió assegura que l'ideari dels partits és pràcticament igual al dels altres, i dóna quatre claus de com anar a les urnes diumenge que ve.

En l'article, el columnista conclou "que a Espanya tots els partits, menys un, són socialdemòcrates (o fingeixen que ho són)", i per això, "qui no sigui socialdemòcrata [...] només disposa d'una opció a la qual recórrer sense violentar-se a si mateix: la de Vox i Santi Abascal".

Tant el partit d'extrema dreta com el seu líder s'han afanyat a aprofitar l'impuls de l'escriptor i han compartit l'article a Twitter:

Però no tota la comunitat tuitera ha rebut amb el mateix entusiasme les paraules de Sánchez Dragó:

I, per a la majoria, l'escriptor ha aconseguit l'efecte contrari al pretès:

Notícies relacionades

Fins i tot hi ha qui ha comentat irònicament que l'escriptor s'hagi convertit en 'trending topic' a Twitter per aquest article:

No és la primera vegada que unes declaracions de l'escriptor incendien les xarxes socials. Quan el 2010 va reconèixer haver-se ficat al llit amb dues menors, va ser àmpliament insultat i desqualificat.