"Sempre he preferit caminar ràpid que córrer", l'últim vídeo de Rajoy

El PP llança en precampanya una sèrie de vídeos del president en funcions recorrent la geografia d'Espanya

Caminant ràpid / PP

1
Es llegeix en minuts

Mariano Rajoy fent exercici per diferents ciutats i paratges del territori peninsular. Aquesta és la proposta de precampanya que el Partit Popular ha llançat aquest dimecres de cara a les eleccions generals del dia 26 de juny. Amb 'Caminant ràpid', el descriptiu nom de la campanya, els populars volen mostrar en cada un dels vídeos d'aquesta sèrie els aspectes més personals que no se solen veure del president, però que per a ell resulten quotidians.

A l'espera de la publicació de les propostes dels altres partits, com ja va fer diumenge passat Ciutadans, els conservadors presenten la seva precampanya. Amb la frase -de l'estil de les de Rajoy- "Sempre he preferit caminar ràpid que córrer. Caminar ràpid és la meva manera d'arribar als objectius. Perquè quan no corres, tens menys possibilitats d'ensopegar", s'inicia el primer vídeo, on es recull la seva passejada de bon matí per Badajoz, on se'l veu recorrent el parc del riu Guadiana i els seus ponts. Es mostren també escenes de la ciutat i els seus habitants, activitat econòmica i comercial o monuments, entre altres, un clar intent del partit de representar la gent treballadora i emprenedora. Un element rellevant a destacar és la pràctica desaparició del logotip del PP.

L'"EXERCICI PREFERIT" DEL PRESIDENT

Notícies relacionades

En pròximes edicions, el president sortirà "a fer el seu exercici preferit", caminar ràpid, recorrent els llocs més emblemàtics de diferents localitats espanyoles. Rajoy "aprofita aquests viatges per conèixer sobre el terreny -juntament amb dirigents locals del partit- els llocs emblemàtics on viatja i disfrutar així de la seva naturalesa, el seu patrimoni i també de la seva gent, amb qui conversa mentre camina sobre les seves inquietuds i idees", indiquen els responsables de la campanya.

Aquesta sèrie de vídeos –que s'allotgen a la web de precampanya dels populars– continuarà al llarg de les pròximes setmanes en altres localitats on Rajoy té previst fer-hi actes de cara a les eleccions del 26 de juny.