Ofensiva del PP contra les "línies vermelles"

Els dirigents del partit, amb Rajoy al capdavant, censuren la crispació i el 'tots contra tots' i s'erigeixen en defensors dels missatges positius

pp

pp
jrico34069159 28 05 2016  sitges  mariano rajoy  en el xxxii reu160528190247

/

1
Es llegeix en minuts

El PP ha arrencat la seva penúltima setmana de precampanya amb una enigmàtica campanya a Twitter impulsada pels seus principals dirigents, amb Mariano Rajoy al capdavant. "Després d'aquests mesos, així és com veig jo la situació política", diu el missatge, il·lustrat amb una imatge en blanc amb una línia vermella al mig. Una clara al·lusió a les "línies vermelles" que van impedir la formació d'un govern després de les eleccions del 20 de desembre.

Aquest primer tuit, llançat a les 8.30 hores des dels perfils de Rajoy, María Dolores de CospedalJavier ArenasFernando Martínez MaílloJavier MarotoAndrea Levy i Pablo Casado, ha sigut seguit per un altre missatge publicat a les 9.15 hores en què a través d'un vídeo llancen les propostes del partit conservador per "solucionar" aquesta situació de bloqueig.

Notícies relacionades

En el vídeo, una veu en off sosté que els ciutadans estan demanant als partits que s'oblidin de les "línies vermelles". "Ens diuen que una línia vermella és un mur que ho atura tot i aquest país necessita seguir avançant, caminar cap a un futur millor per a tots", afegeix, al mateix temps que alerta que si se segueix pel mateix camí es pot posar en risc la recuperació econòmica i la creació d'ocupació, així com el futur de les pensions, la sanitat o l'educació públiques.

Amb aquesta ofensiva, el PP vol contrarestar, segons ell, "el clima de crispació i del 'tots contra tots'" viscut després de les eleccions del 20-D --i del qual implícitament fa responsables PSOE, Podem i Ciutadans-- amb aquesta "campanya positiva (...) per l'interès general i el benestar dels ciutadans". Així mateix, els populars estrenen el lema de la campanya per al 26-J, també en clau positiva: 'A favor'.