Estrella Morente, als polítics: "Estem farts que a Espanya no hi hagi diàleg"

La 'cantaora' aprofita la seva actuació en els actes del Dos de Maig per reprendre els líders dels partits per la seva incapacitat de formar govern

La ’cantaora’ Estrella Morente ha demanat diàleg davant Mariano Rajoy, en la celebració dels actes oficials del Dos de Maig a Madrid. / EFE / ZIPI / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

"Disculpin, però és la meva oportunitat. Estem farts que a Espanya no hi hagi diàleg". Amb aquestes paraules, la 'cantaora' Estrella Morente ha retret als líders polítics la seva falta d'acord per formar un govern després de les eleccions del 20 de desembre i que s'hagi de tornar a les urnes el 26 de juny.

Morente ha llançat aquesta reprimenda durant l'acte d'entrega de les Medalles de la Comunitat de Madrid i Condecoracions del Dos de Maig, en què ha interpretat 'Volver' davant la presidenta autonòmica, Cristina Cifuentes; el president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, i la vicepresidenta, Soraya Saénz de Santamaría. També hi eren presents el líder de Ciutadans, Albert Rivera; l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, i el president del Senat, Pío García Escudero, entre altres.

Notícies relacionades

La 'cantaora' ha defensat que l'objectiu del dia d'avui era "engrandir Espanya per sobre de tot", i ha sostingut que "Espanya no es mereix un país sense govern, un país sense diàleg", ja que és un país "que ha rebut gent diferent", com és el cas de la seva ciutat natal, Granada.

L'artista ha explicat després davant els mitjans que ha llançat aquesta crida "de manera neta, sense pensar en res més, ni en pactes, ni en res més", i ha relatat que li han contestat amb "respecte i escoltant". "Estar viu no és fàcil en la situació de Rajoy", ha dit.