El regidor del PP a Palafolls diu que Colau hauria d'estar "fregant terres"

Óscar Bermán desqualifica l'alcaldessa de Barcelona pel parenostre punk i el gest amb els militars al Saló de l'Ensenyament

1
Es llegeix en minuts
LAURA PUIG / BARCELONA

L'únic regidor del PP Palafolls (Maresme), Óscar Bermán, ha tornat a fer ús del seu verb polèmic per atacar, en aquesta ocasió, Ada Colau, de qui ha dit que hauria estar "fregant terres i no d'alcaldessa de Barcelona". Bermán, que es va fer popular al reclamar el tancament de les facultats de Sociologia i Ciències Polítiques per "ser fàbriques de marxistes" i per propugnar que es declarés el seu municipi "territori lliure de mesquites", carrega contra Colau per dues de les últimes controvèrsies que ha protagonitzat: la 'salutació' als militars al Saló de l'Ensenyament i el parenostre punk en l'entrega de premis Ciutat de Barcelona.

Notícies relacionades

Segons recull 'Alerta digital', Bermán considera que el seu partit s'ha de plantar igual que ell i dir "fins aquí hem arribat" davant el que, segons ell, és "el millor exemple" del que passa en l'actualitat: "A la Grècia antiga, el poble estava dirigit pels més savis. Avui una part del poble espanyol està sent dominat per la pitjor gentussa que es podria imaginar fa uns anys".

El regidor conservador no estalvia desqualificacions contra Colau i l'acusa d'executar "decisions polítiques ideològicament esbiaixades" de ser una "espècie de Carmen de Mairena en versió caricaturesca", "una descerebrada plena d'odi i de fòbies salvatges", "vaga incorregible", "fluixa consumada" i "incapaç". "Donats els seus escassíssims mèrits curriculars i la seva absoluta ineficàcia com a gestora, en una societat seriosa i sana estaria fregant terres i no d'alcaldessa de Barcelona", remata el regidor.