REGIDOR POLÈMIC

Un regidor del PP de Palafolls demana tancar les facultats de Sociologia i Polítiques per ser "fàbriques de marxistes"

Óscar Bermán també proposa suspendre l'autonomia de Catalunya i declarar el seu municipi "territori lliure de mesquites"

berman1231

berman1231

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Óscar Bermán, el president i regidor del PP a l'Ajuntament de Palafolls, ha reclamat el tancament immediat de totes les facultats de Sociologia i Ciències Polítiques. ¿El motiu? Perquè són centres on s'adoctrina en "l'odi i el sectarisme". Bermán no planteja tancar definitivament els centres sinó només per un temps mentre es “depura el professorat”.

“Proposo el tancament temporal de totes les facultats de Sociologia i Ciències Polítiques perquè són fàbriques de marxistes i punts de trobada de professors, molts d'ells associats, entossudits a adoctrinar els joves estudiants en el sectarisme i l'odi”, ha sentenciat Bermán en una entrevista al diari 'Alerta Digital'. Des del seu punt de vista, un dels mals que afecten les facultats ha sigut l'excessiva contractació temporal que "ha deixat durant massa anys els professors associats al paire de la xusma de les nostres universitats, els Iglesias i Monederos de torn”. 

CONTRA PODEM

Notícies relacionades

Amb Pablo Iglesias, Juan Carlos Monedero i la resta de professors 'podemistes' en ment, denuncia que "durant anys, molts hem dit que no es podia deixar l'ensenyament ni els mitjans informatius públics en mans dels separatistes. Ens va faltar dir que tampoc hauríem d'haver deixat la Universitat espanyola en mans d'un professorat tan radical. 

En una altra entrevista recent a 'La Gaceta' Bermán reclamava aplicar l'article 155 per suspendre l'autonomia de Catalunya i propugnava declarar Palafolls, el seu municipi, "territori lliure de mesquites", centres que, segons ell "estan dedicant a l'adoctrinament fanàtic i indueixen a l'odi milers de musulmans".