Ballesta obre un període de reflexió al quedar-se sense socis ni sou

L'alcalde de Girona admet errors en la gestió de l'infructuós acord amb el PPC i Ciutadans

1
Es llegeix en minuts

L'alcalde de Girona, Albert Ballesta, ha decidit obrir "un període de reflexió" després de fracassar en el ple d'aquest dijous en el seu intent de tirar endavant el nou cartipàs municipal i d'establir un sou per a l'alcalde. Ballesta va aconseguir amarrar lleument un acord amb el PPC Ciutadans per fixar en 73.000 euros el salari, però finalment el partit taronja es va fer enrere al considerar que l'alcalde havia "traspassat una línia vermella" a l'afirmar que, malgrat el pacte, la ciutat seguiria sent un "referent de l'independentisme".

En una roda de premsa oferta aquest divendres, Ballesta ha admès errors en la gestió d'aquest acord i ha remès a aquest període de reflexió per analitzar en què s'ha fallat. "No em vull precipitar", ha afirmat al ser preguntat per quines són les equivocacions que, segons la seva opinió, havia comès.

Notícies relacionades

"Veurem amb l'equip de govern com enfoquem la situació per redreçar el que ahir no va anar bé", ha afegit el regidor, que també ha volgut deixar clar que l'ajuntament, malgrat no haver aprovat el nou cartipàs, "segueix treballant i funciona" per "tirar la ciutat endavant".

"NO SÓC UN PESSETER"

Ballesta s'ha detingut especialment en l'assumpte del sou i ha considerat que s'ha fet "bandera" d'ell. "Se m'ha venut com una persona pessetera, no és cert; he vingut aquí per fer un servei a la ciutat", ha assegurat, alhora que ha recordat que té un plaça com a funcionari de la Generalitat i que el seu sou és més alt del que guanyaria com a alcalde.