27-F, vota pel canvi

Article de Meritxell Batet, secretària d'estudis i programes i membre de l'equip negociador del PSOE

32916136 60

32916136 60 / J.M. Prats

1
Es llegeix en minuts
Meritxell Batet
Meritxell Batet

Secretària d'Estudis i Programes del PSOE

ver +

A partir de dijous a la mitjanit i fins dissabte que ve els militants del Partit Socialista ens podrem pronunciar sobre els acords que ha proposat el nostre partit per aconseguir que Espanya tingui un govern reformista i de progrés, en consonància amb el sentit majoritari del vot dels espanyols el 20 de desembre.

Oberta a la resta de les forces polítiques, l'acord a què s'ha arribat amb Ciutadans demostra el sentit d'Estat, la responsabilitat amb el seu país i la capacitat de posar els interessos dels espanyols al davant dels del seu propi partit que sempre ha caracteritzat el PSOE. Per primera vegada, un candidat es presenta a la sessió d'investidura amb un acord programàtic firmat amb una altra força política, en què de manera valenta i transparent exposa el que vol per al seu país. Un acord que reflecteix el que els ciutadans estan demanant de les forces polítiques: aparcar amb generositat les nostres diferències i trobar-nos en el que ens uneix.

Si ens centrem en el per a què, en les polítiques acordades, les més de 200 reformes acordades també responen al que exigeixen la majoria dels espanyols: oferir oportunitats laboralscombatre la desigualtat, recuperar la confiança en les institucions i millorar la convivència. És un acord que respon als valors i al projecte de país del Partit Socialista en els seus més de 130 anys d'història. Però sobretot és un acord que respon a les necessitats dels ciutadans. I per això també li hem de donar suport.

Aquesta votació, a més, és inèdita al nostre país i una mostra del compromís inequívoc de Pedro Sánchez d'obrir a la participació de tots i cadascun dels militants les grans decisions del PSOE.

Notícies relacionades

Crec que aquesta responsabilitat ens ha d'enorgullir com a membres d'un partit que, sobretot, actua en favor de l'interès general del nostre país i especialment dels que més estan patint, dels que més urgentment necessiten que canviem un govern que els ha deixat de costat.

Per tot plegat, us animo a tots els militants del Partit Socialista i de les Joventuts que participeu en aquestes jornades votant i que, com ha dit el nostre secretari general, diguem "sí al canvi, sí al progrés i sí a un govern socialista". Comptem amb el teu suport.