Cues per acreditar-se a l'assemblea de la CUP

El fred marca una jornada en què la militància és escèptica davant un eventual suport a Mas

Cues als accessos a la pista coberta d’atletisme de Sabadell, on se celebra l’assemblea de la CUP, aquest diumenge.

Cues als accessos a la pista coberta d’atletisme de Sabadell, on se celebra l’assemblea de la CUP, aquest diumenge. / TWITTER / @CUPNACIONAL

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / XABI BARRENA / SABADELL

El fred ha marcat l'inici de la jornada a la pista coberta d'atletisme de Sabadell, on aquest diumenge la CUP té una cita per determinar si Artur Mas ha de ser el president de la GeneralitatArtur Maspresident. La jornada ha arrencat a un grau centígrad i amb retard, a causa de les llargues cues que s'han generat als accessos al recinte per acreditar-se, després que la cita hagi congregat uns 3.600 militants que s'han hagut d'identificar al punt d'accés del pavelló, molts d'ells arribats en algun dels quinze autocars que han estacionat als voltants del recinte.

 

A les cues d'accés, el fred i el veredicte de la jornada eren els dos temes més comentats. "Pinta que això servirà per recaptar 4.000 euros per encarar la campanya al març", feien broma dos militants. Tot i així, les ganes de debat han fet que els presents hagin afrontat la jornada amb ganes de ser determinants per al futur polític de Catalunya, i prova d'això és l'avituallament que molts han portat a les seves motxilles: esmorzar, dinar i berenar.

 

Mate, cigarrets, termos de cafè i fins i tot jocs de taula han sigut altres companys de viatge que alguns dels participants han mostrat a l'entrada del recinte, on un cordó de l'organització ha obligat a identificar-se totes i cadascuna de les persones que volien entrar a la pista d'atletisme. "A dins també hi fa fred", lamentava un dels participants que ha sortit a buscar un company a la porta.

Notícies relacionades

 

L'organització també ha posat terra pel mig entre militància i premsa i, per evitar que es filtrés qualsevol informació, han allunyat el centre destinat als periodistes fins al Centre Cívic de Sant Oleguer, situat a 10 minuts a peu, un exemple de quin és el posicionament respecte a l'avanç de qualsevol resultat que es pogués filtrar del debat.