DIJOUS, 17 DE DESEMBRE

Cop del PP a les xarxes socials després del cop de puny a Rajoy a Pontevedra

Iglesias torna a superar Sánchez aquest dijous per 20.000 impactes de diferència a Twitter i Facebook

1
Es llegeix en minuts
Saül Gordillo
Saül Gordillo

Periodista

ver +

El cop de puny a Mariano Rajoy a Pontevedra ha donat un gran protagonisme al Partit Popular, que sempre s'ha mantingut al capdavant durant la campanya electoral a Twitter Facebook però aquest dijous ha fet un salt amb gairebé 1.400.000 impactes. El segon partit més actiu a les xarxes socials, Podem, acumula poc més d'un milió d'impactes. L'agressió a Rajoy ha provocat que el PP es dispari, així com la popularitat del candidat, amb més de 300.000 impactes aquest dijous.

Pablo Iglesias ha superat Pedro Sánchez en la segona posició del rànquing d''el més popular' per una diferència de 20.000 impactes. Albert Rivera, quart, i Alberto Garzón, cinquè, no es mouen en el rànquing. Podem i Iglesias només es veuen amenaçats per la influència dels seus missatges a les xarxes pel PP, tercer, Pedro Sánchez, cinquè però a la baixa en impactes respecte a dimecres.   

PONTEVEDRA I EUROPA

Notícies relacionades

En el núvol de paraules de la conversa a les xarxes socials, que analitza el projecte Elecciones 20-D de Websays Sibilare, el protagonisme és per a 'Pontevedra', la ciutat on es va produir el cop de puny a Rajoy. Per primera vegada, Europa és el tema més candent en la cibercampanya, seguit d'educació, corrupció i Catalunya, que ha anat a la baixa. La qüestió territorial ha liderat el rànquing de temes candents només un dia.