EL POLS SOBIRANISTA

L'organització Arran, vinculada a la CUP, fa pintades a la seu de Convergència

'Fins mai, Mas' escriu el grup juvenil independentista a la porta de l'agrupació de CDC Premià de Mar

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

'Fins mai, Mas'. Aquesta és la pintada que l'organització juvenil Arran, vinculada a la CUP, ha fet a la seu de CDC de Premià de Mar. Arran, que dimecres passat ja va fer públic un cartell amb aquest lema, ha fet un pas més amb les pintades. 

Arran Premià ha penjat fotos d'aquest acte al compte de Twitter després d'una nit plena de retrets a la xarxa social entre cupaires i seguidors de Junts pel Sí després de l'Assemblea de la CUP que reiterava el veto a la investidura d'Artur Mas. Amb aquesta pintada també n'hi ha una altra en què es sentencia que 'sols el poble salva el poble'.

Notícies relacionades

A més d'aquestes pintades, també ha fet altres pintades pels carrers de la ciutat com una on es podia llegir 'L'única església que il·lumina és la que crema'.

"MAS NO POT SER SINÒNIM D'INDEPENDÈNCIA"

La setmana passada Arran ja havia assenyalat en un comunicat que Mas "no és ni pot ser sinònim d'independència". El seu nom, afirma l'organització, "vol dir impunitat davant la corrupció i els corruptors, vol dir interès del capital i la banca, vol dir austeritat i retallades en sanitat i educació [...] però sobretot vol dir precarietat, misèria i menys drets socials i laborals per a la classe treballadora i popular". En el seu cartell, el grup independentista reproduïa a més una frase que el líder de Convergència va pronunciar en la seva conferència política del 25 de novembre del 2014, quan va reclamar una llista unitària per a les eleccions al Parlament i es va mostrar disposat a no encapçalar la candidatura. "Puc ser el primer o puc ser l'últim. Ja veuen que no hi ha condicions personals en el meu plantejament", va dir llavors.