Pedro Sánchez es confessa: ballava 'break' i va aprendre anglès lligant amb estrangeres

El líder del PSOE explica que és "molt amic" del primer ministre Valls, que li va trucar per informar-lo dels atemptats de París

Cita l'expresident Manuel Azaña sobre el conflicte a Catalunya: "La independència no porta la llibertat"

Pedro Sánchez, al programa ’En la tuya o en la mía’ que presenta Bertín Osborne, ahir a la nit a TVE.

Pedro Sánchez, al programa ’En la tuya o en la mía’ que presenta Bertín Osborne, ahir a la nit a TVE. / EFE

2
Es llegeix en minuts
IOLANDA MÁRMOL / MADRID

ndidat del PSOE a la presidència del Govern, Pedro Sánchez, mira de treure's de sobre la imatge de polític perfecte amb una nova dosi de xou televisiu a la precampanya electoral. Al programa de TVE, amb Bertín Osborne, 'En tu casa o en la mía', Sánchez ha mostrat aquest dimecres a la nit el seu costat més humà i ha revelat que d'adolescent ballava 'break dance' a Madrid, amb xandall inclòs. També li ha revelat al cantant que les seves primeres nòvies van ser turistes estrangeres a Mallorca, amb qui va aprofitar per aprendre anglès, i ha admès una faceta de 'lligon' fins que va conèixer la seva dona, Begoña, als 31 anys. Pedro Sánchez ha explicat que va fer la mili, que li agrada la cuina asiàtica, dibuixar caricatures en el seu temps lliure i que la seva primera feina va ser d'assessor fiscal. No li va agradar i va decidir fer el salt a la política.

LES CANYES, AMB 'ESPE'

Preguntat per quin és el tret positiu que destacaria del president del Govern, Sánchez ha descrit Mariano Rajoy com una persona "afable en la distància curta". Però no ha tingut manies a assenyalar que al president del Govern li queda poc temps a la Moncloa. Sánchez ha assegurat que el líder de l'oposició després de les eleccions del 20-D serà la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría. "Jo jubilaré Rajoy", ha postil·lat.

Sánchez, que ha patit per fer un suc de fruites i ha perdut jugant al ping-pong amb Osborne, també ha explicat que, si s'hagués de prendre una cervesa amb algun polític del PP, triaria la presidenta dels populars madrilenys, Esperanza Aguirre, que un dia li va dir --assegura el socialista-- que és perfectament conscient que té unes cames estupendes. 

VALLS I CATALUNYA

Notícies relacionades

En el terreny polític, el número u socialista ha relatat a Osborne que es va assabentar dels atemptats terroristes a París per una trucada que va rebre del primer ministre francès, Manuel Valls, de qui diu que és "molt bon amic". Sánchez ha explicat que va seguir durant hores la cobertura dels atemptats per televisió i que va decidir cancel·lar la conferència del PSOE prevista per a l'endemà veient la gravetat dels fets.

Quan ha parlat sobre Catalunya, el líder socialista ha apel·lat a la unitat i ha citat el president de la Segona República, Manuel Azaña. "La independència no porta la llibertat. La llibertat te la porta estar junts contra els desafiaments com l'atur o la desigualtat", ha assenyalat. "I ara uns diuen que se'n volen anar. ¿I on te'n vols anar?", ha simplificat el socialista.