A L'AUDIÈNCIA DE TARRAGONA

La Fiscalia Anticorrupció demana mantenir la presó per a Viloca

Consideren que la llibertat del tresorer de CDC podria posar en risc la instrucció del cas pel presumpte pagament de comissions il·legals

1
Es llegeix en minuts
RAFAEL MORALES / TARRAGONA

La Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat aquest dimarts que es mantingui a la presó Andreu Viloca, tresorer de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i administrador de la fundació convergent CatDem, per considerar que la seva posada en llibertat podria perjudicar la instrucció de la causa que instrueix un jutjat del Vendrell (Baix Benedès) pel cas de les presumptes comissions il·legals del 3%. L'advocat de la defensa ha demanat la llibertat del seu client.

Notícies relacionades

Aquest dimarts al matí s'ha celebrat a l'Audiència de Tarragona la vista pel recurs d'apel·lació presentat per l'advocat de Viloca, Xavier Melero, per la presó incondicional dictada el passat 22 d'octubre dins de l'operació Petrum III. Els fiscals anticorrupció Fernando Bermejo i José Grinda consideren que existeix risc que es destrueixin proves i que també dificulti la instrucció d'una diligència decretada secreta.

El tribunal podria resoldre avui mateix o demà el recurs d'apel·lació presentat per Melero la setmana passada.