EL CAMÍ CAP A LES URNES DEL 20-D

Xavier Domènech serà el candidat de Podem, ICV-EUIA i Procés Constituent

La plataforma d'esquerres ha proposat l'historiador, pròxim a Barcelona en Comú, com a número u a les generals del 20-D

Xavier Domènech.

Xavier Domènech.

1
Es llegeix en minuts

L'historiador Xavier Domènech es perfila com a cap de llista de la candidatura que formaran PodemICV i EUiA i Procés Constituent per presentar-se a les eleccions generals del 20-D.

Domènech, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és una persona pròxima a Barcelona en Comú (BC) i a l'alcaldessa Ada Colau i, de fet, va ser nomenat després de les eleccions municipals Comissionat d'Estudis Estratègics i Programes de Memòria de l'Ajuntament de Barcelona.

Notícies relacionades

El presumible número u del cartell electoral de la plataforma d'esquerres és el responsable, des del seu càrrec municipal, de la revisió dels símbols i noms de carrers de la ciutat. En aquest sentit, una de les seves primeres decisions va ser la de retirar el bust del rei Joan Carles del saló de plens del consistori barceloní.

Barcelona en Comú ha organitzat per a aquest diumenge, 25 d'octubre, un acte polític en suport a aquesta llista d'esquerres i està previst que Xavier Domènech sigui una de les persones que hi intervindran.