REACCIÓ A LA PROPOSTA DEL CONSELLER

Unió: "Convé que s'imposi la tesi de Felip Puig de no pactar amb la CUP"

Espadaler qualifica de "frau" que el Govern segueixi dos mesos en funcions "per pur interès electoral"

1
Es llegeix en minuts

El secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest dimarts a través de Twitter que a Catalunya "li convé molt que s'imposi la tesi de Felip Puig de no pactar amb la CUP".

 

Espadaler s'ha referit a les paraules del conseller d'Empresa i OcupacióFelip Puig, que aquest dilluns va advertir de les dificultats d'un acord entre Junts pel Sí i la CUP, ja que els seus models econòmics són en certs aspectes "incompatibles", i ha dit que "hi ha algunes línies vermelles" en la negociació que el seu grup "no hauria de travessar".

Després de constatar que Puig no contempla cap acord entre Junts pel Sí i la CUP almenys fins després de les eleccions generals del 20 de desembre, Espadaler ha qualificat de "frau" el fet que el Govern segueixi en funcions 60 dies més "per pur interès partidari i electoral".

 

"Llavors, ¿per què es van avançar les eleccions al Parlament?", s'ha preguntat el dirigent democristià, que ha resumit el dilema a què s'enfronta ara JxS: "Esperar al 20-D sacrificant el programa independentista, sacrificar el programa socioeconòmic pactant amb la CUP o tornar a votar".

Notícies relacionades