EL CAMÍ CAP A LES URNES

Iglesias crida els que "no s'avergonyeixen de tenir avis andalusos" a "fer fora" Mas

"No podeu consentir que us facin invisibles a Catalunya", proclama el líder de Podem al demanar el vot per a Catalunya Sí que es Pot

"No us avergonyiu de tenir avis andalusos o pares extremenys"

  / DANNY CAMINAL / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Pablo Iglesias va apel·lar a Rubí a les arrels dels descendents dels que en el passat van emigrar a Catalunya per animar-los a votar el 27-S contra Artur Mas. El líder de Podem va demanar en un contundent discurs el suport dels que "no s'avergonyeixen de tenir pares andalusos o avis extremenys" en un acte de Catalunya Sí que es Pot, a poc més de 24 hores de l'inici oficial de la campanya electoral.

"Aquesta gent de barri [...] que té pares andalusos o avis extremenys ha de treure les dents i anar a votar per fer fora Mas i [MarianoRajoy", va proclamar aquest dimecres a la nit el líder del partit lila. "No podeu consentir que us facin invisibles a Catalunya. Aquestes classes populars han de treure l'orgull de barri. Aquestes classes populars són les que poden enviar al 'coffee shop' el senyor Mas i el senyor [MarianoRajoy. ¡Catalunya Sí que es Pot!", va insistir Iglesias en un discurs que ha originat enrenou a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Entre els que van replicar les paraules d'Iglesias hi ha el fins ara cap visible de la CUP David Fernàndez, que, al seu compte de Twitter, va escriure: "Ja n'hi ha prou, ¿no? ¿Alguna mania especial a intentar dividir els catalans pel seu origen? Vinc de Zamora. Sóc independentista".

"SEXE" I "FUET" AL PRESIDENT

El líder de Podem va respondre en el míting, a més, al cap de llista per Girona de Junts pel SíLluís Llach, que li va recomanar que "arregli amb un psicòleg" les seves "obsessions sexuals amb Mas". Iglesias li va contestar: "Sembla que a Lluís Llach també li interessa el sexe. Doncs bé, si vol li donarem sexe a Mas, li donarem fuet en aquesta campanya".