CAMÍ CAP A LES URNES

ICV destaca la capacitat "d'aglutinar" de Lluís Rabell

Camats creu que l'elecció d'un activista veïnal com a cap de llista de Catalunya sí que es pot podria ajudar a sumar-hi Procés Constituent

Els dirigents d’ICV Dolors Camats i Joan Coscubiela, d’EUiA Joan Josep Nuet, i de Podem Gemma Urbasart i Albano Dante, en la presentació de la candidatura Catalunya sí que es pot.

Els dirigents d’ICV Dolors Camats i Joan Coscubiela, d’EUiA Joan Josep Nuet, i de Podem Gemma Urbasart i Albano Dante, en la presentació de la candidatura Catalunya sí que es pot. / Marta Pérez (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La coordinadora nacional d'ICVDolors Camats, ha subratllat la capacitat "d'aglutinar" del candidat de Catalunya sí que es potLluís Rabell. El president de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) encapçalarà la candidatura de confluència d'Iniciativa, EUiA i Podem, a què també es podria sumar Procés Constituent. Precisament, Camats creu que l'elecció de Rabell pot acabar de fer decidir la plataforma de Teresa Forcades a sumar-se a la llista per al 27-S.

Notícies relacionades

Els impulsors de la candidatura buscaven un candidat "de consens", ha subratllat Camats, que va ser acceptat i valorat per totes les organitzacions implicades. Després d'alguns intents fallits, com el de situar al capdavant de la llista l'economista i activista Arcadi Oliveres, fundador de Procés Constituent, que va rebutjar l'oferta, l'elegit ha sigut Rabell. Aquest oferirà una roda de premsa avui al migdia a la seu de la FAVB.

De fet, la colíder d'Iniciativa creu que el fet d'haver elegit un "veí", amb tota la "dimensió" que el concepte implica, i la seva vinculació al "teixit social" poden ajudar a fer que la plataforma se sumi a la candidatura, que és on Procés, ha dit, "es pot trobar còmoda". La plataforma havia reclamat que fos un independent qui encapçalés Catalunya sí que es pot.