CAMÍ CAP A LES URNES

Romeva: "No és una llista de noms, sinó d'una papereta que diu 'sí"

L'exeurodiputat d'ICV encapçalarà la candidatura pactada per CDC i ERC

Raül Romeva, eurodiputat d’{ICV}, en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Raül Romeva, eurodiputat d’{ICV}, en una entrevista a Catalunya Ràdio. / CATALUNYA RÀDIO (CATALUNYA RÀDIO)

1
Es llegeix en minuts

El número u de la llista unitària pactada per CDC i ERC amb la societat civilCDCERC , l'exeurodiputat d'ICV Raül RomevaICV Raül Romeva, ha reconegut aquest dijous que compartirà candidatura amb persones d'idees diferents de les seves, però "l'objectiu", ha subratllat, és aconseguir per al 27-S "una papereta que diu 'sí". "Això no és una llista de noms. És el referèndum que no hem pogut fer. Això no és una llista de Mas, ni de Junqueras, ni de Romeva ni de ningú en particular. És una possibilitat de votar perquè no hem tingut més remei", ha dit.

Notícies relacionades

En una entrevista a Catalunya Ràdio, emissora en què Romeva s'ha acomiadat aquest dijous com a tertulià, ha apuntat a la importància que el procés serà "clar, curt i ràpid". "Com més ràpid aconseguim això [en al·lusió al procés cap a la independència], més ràpid tornarem a la normalitat", ha assenyalat.

L'exeurodiputat d'ICV ha insistit que la candidatura que encapçala "no és una llista de noms", sinó que és "una llista d'una papereta que diu 'sí". "I si la majoria diu que sí ens hi hem de posar. I, si diu que no, haurem entès el missatge i s'haurà de tirar endavant", ha dit.