JORNADA ELECTORAL

Apoderats d'esquerres fan un 'escrache' al candidat del PP a Sabadell

Denuncien d'aquesta manera la presumpta agressió de l'alcaldable a un membre del Fòrum-Afinsa que va protestar en un acte de partit a Barcelona

Escarni al candidat del Partit Popular de Sabadell, Estaven Gesa, en el moment de votar. / NACIÓ DIGITAL / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / SABADELL

Diversos apoderats de forces d'esquerres a la ciutat de Sabadell han escridassat el candidat del Partit Popular a l'alcaldia, Esteban Gesa, quan aquest ha anat a votar. El col·lectiu denuncia l'agressió que hauria protagonitzat contra una persona que va protestar en l'acte central que el partit va celebrar aquesta setmana a Barcelona.

Els membres que han protestat són apoderats dels partits Crida per Sabadell Unitat pel Canvi a Sabadell, que esperaven Gesa a l'escola Font Rosella, al barri de la Concòrdia, després de saber que havia d'emetre el seu vot en aquest centre. A l'accedir-hi, un dels apoderats l'ha acompanyat fins a la porta de l'edifici escridassant-lo i reprotxant-li que pegués a una persona sense motiu.

Notícies relacionades

Després d'emetre el seu vot, l''escrache' ha continuat. “El que és brut és donar puntades de peu a la gent, no volem incívics a Sabadell”, li ha cridat l'home, al qual s'han sumat altres persones presents en el moment de la sortida de l'alcaldable. Les paraules de l'apoderat fan referència a una promesa electoral del candidat, que és tenir els carrers de la ciutat nets.

Gesa ha marxat de pressa del centre educatiu mentre diverses persones li cridaven que forma part d'“una banda de mafiosos i corruptes”, sota l'atenta mirada de dos agents de la Policia Municipal, que en cap moment hi han hagut d'intervenir.