POLÈMICA DESPRÉS D'UNA OPERACIÓ ANTIGIHADISTA

Fernández Díaz: "No es pot deixar la lluita antiterrorista en mans dels que no tenen sentit d'Estat"

El ministre de l'Interior recorda que la denúncia dels Mossos contra la Policia Nacional va ser arxivada i adverteix de la "baixesa" i la "roïnesa" de l'acusació

1
Es llegeix en minuts

El ministre de l'InteriorJorge Fernández Díaz, ha sigut breu però contundent a l'hora de comentar la notícia coneguda aquest dijous que els Mossos d'Esquadra van denunciar que la Policia Nacional va alertar la cèl·lula gihadista de Sabadell que estava sent vigilada pels agents autonòmics catalans.

"La lluita i la política antiterrorista ha de ser d'Estat i no es pot deixar en mans dels que no tenen el més mínim sentit de l'Estat", ha dit als periodistes a Niamey (Níger) abans d'assistir a la cimera de ministres d'Interior del Sahel.

Notícies relacionades

A més, ha advertit de la "baixesa" i "roïnesa" dels responsables catalans que han acusat la Policia Nacional i ha assegurat que tindrà "conseqüències per al futur".

"Prefereixo no fer qualificacions del que em mereix això, que ja coneixia i que no té cap recorregut judicial ni fonament", ha afegit el ministre, que ha evitat fer més comentaris per "prudència". Es dóna la circumstància que la denúncia dels Mossos va ser  posteriorment arxivada pel jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz.