Impactant vídeo de Jaume Collboni

L'alcaldable socialista de Barcelona rep cops de puny a la cara per denunciar les dificultats amb què es troben els ciutadans

L’alcaldable socialista de Barcelona rep cops de puny a la cara en un nou vídeo de campanya de Risto Mejide. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Impactant vídeo de Jaume Collboni, candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona. En el nou espot electoral, en què la setmana passada apareixia amb l'aigua fins al coll, l'alcaldable socialista a Barcelona rep cops de puny a la cara per denunciar les dificultats amb què es troben els ciutadans en el dia a dia.

Notícies relacionades

El vídeo porta la firma del publicista Risto Mejide, que ha aconseguit aportar un llenguatge no habitual en la política. En el primer vídeo de la campanya Jaume Collboni denunciava que els barcelonins arriben a final de mes amb l'aigua al coll.

Jaume Collboni confia amb aquest llenguatge diferent arribar als indecisos, i consolidar el repunt que reflectia l'última enquesta de Barcelona de GESOP per a EL PERIÓDICO per donar la sorpresa el 24 de maig.