En directe, segona sessió del debat de l'estat de la nació

El PNB obrirà el ple després de la jornada d'ahir, marcada per l'aspre enfrontament entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez

Mariano Rajoy, durant la seva intervenció en el debat.

Mariano Rajoy, durant la seva intervenció en el debat. / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

El debat de l'estat de la nació viu aquest dimecres la seva segona jornada a partir de les 09.00 hores, amb la intervenció del portaveu del PNBAitor Esteban. La sessió es pot seguir en directe des de la web d'EL PERIÓDICO.

La primera jornada es va acabar dimarts a la nit a prop de les 21.30 hores, després de gairebé set hores de debats en el ple del Congrés, marcats per l'enfrontament entre Mariano Rajoy Pedro Sánchez.

Notícies relacionades

Aquest dimecres, al PNB el seguiran els representants del Grup Mixt: Sabino Cuadra (Amaiur), Alfred Bosch (ERC), Olaia Fernández Davila (BNG), Ana Oramas (CC-NC), Joan Baldoví (Compromís-Equo), Enrique Álvarez Sostres (Fòrum Astúries), Carlos Salvador (UPN), i Uxue Barkos (Geroa Bai). Tancarà el torn dels grups parlamentaris el portaveu del PP, Rafael Hernando, que s'estrena en una cita d'aquest tipus.

El debat no acabarà amb les intervencions dels portaveus, ja que a les 14.00 hores hauran d'estar registrades les propostes de resolució que es debaten i voten dijous. Són 15 mocions per cada un d'ells, que sumen un total de 105 textos.