Villar Mir replica a Bárcenas que OHL no ha fet cap donació al PP

L'empresari admet ingressos a FAES i fundacions del PSOE, així com a institucions benèfiques

1
Es llegeix en minuts

El president de la constructora OHLJuan Miguel Villar Mir, ha assegurat aquest dimarts en una comissió d'investigació del Parlament balear que és "absolutament fals" que la seva empresa hagi fet donacions al PPtal com va manifestar l'extresorer del PP Luis Bárcenas la setmana passada en la mateixa comissióLuis Bárcenas  i es recull en la suposada comptabilitat paral·lela del partit.

Villar Mir ha manifestat que la seva empresa "mai" ha fet donacions a partits polítics, encara que sí a fundacions, tant del PP --FAES-- com del PSOE, així com a institucions benèfiques.

Segons va explicar Bárcenas a través de videoconferència des de la presó de Soto del Real un dia abans de sortir en llibertat condicional, OHL va entregar al PP 100.000 euros el 2004, 180.000 el 2006 i 250.000 el 2008.

APORTACIONS ANUALS A FAES

Notícies relacionades

Villar Mir sí que ha assenyalat que la seva empresa fa a FAES "alguna aportació anualment", igual que ha efectuat ajudes "importants" a altres fundacions lligades al PSOE, com Dones per l'Àfrica. Són donacions referides a qüestions d'interès general, educació o de beneficència, però en cap cas ajudes directes als partits, ha explicat.

La compareixença de l'empresari al Parlament balear ha tingut lloc arran de la comissió d'investigació oberta sobre les presumptes irregularitats en la concessió de construcció de l'hospital de Son Espases de Palma.