LES NEGOCIACIONS PER A LES PLEBISCITÀRIES

Junqueras insisteix que ERC "accepta fil per randa" la proposta de Mas

El líder d'Esquerra reitera a través del seu perfil de Twitter les paraules d'aquest dilluns de Salvadó i Simó

1
Es llegeix en minuts

"Insistim: ERC accepta fil per randa la proposta d'acord de les entitats, que vam rebre escrita en puny i lletra pel mateix MHP [Molt Honorable President] ¡Som-hi!". El líder d'EsquerraOriol Junqueras, ha reiterat amb aquest missatge al seu compte de Twitter que accepta una de les tres propostes que li va fer Artur Mas per intentar desbloquejar les negociacions sobre la convocatòria d'eleccions plebiscitàries.

Notícies relacionades

Junqueras ha volgut així deixar clar que el seu partit s'avé a les condicions plantejades pel president de la Generalitat (l'opció que només la llista de Mas porti independents), després que ho hagi fet en roda de premsa la portaveu d'ERC, Anna SimóERC Anna Simó. "¿És un obstacle per a vostè [Mas] que ERC pugui concórrer amb independents? Doncs ja no hi ha obstacle", ha apuntat Simó poc abans que el president del seu partit escrivís el tuit.

La de Junqueras és la tercera manifestació en el mateix sentit per part de membres del partit en un mateix dia, ja que abans que Simó el secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, havia apuntat a TV-3: "Se'ns estan imposant condicions que no són legítimes, però les acatem perquè volem la independència". Junqueras i Mas tenen pendent una nova reunió per intentar acostar posicions. CDC ha advertit ERC que posar-se d'acord implica no haver d'"acatar res per part de l'altre".