HAVIA DEIXAT UNA CARTA DE SUÏCIDI

Apareix mort un dels primers denunciants de la corrupció i els excessos de Magaluf

El cos sense vida de l'empresari d'origen argentí Javier Pierotti ha aparegut en un camí a prop del Castell d'Alaró

L’empresari va ser un dels primers a denunciar la corrupció i els excessos a Magaluf. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El cos sense vida d'un empresari de la zona de Magaluf (Mallorca) va ser trobat aquest dissabte a primera hora del matí en un dels camins que condueixen fins al Castell d'Alaró, després que deixés una carta de suïcidi.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, es tracta de Javier Pierotti, que a la missiva, va expressar les seves intencions de suïcidar-se i el punt on pensava fer-ho.

La Guàrdia Civil va iniciar la recerca i va trobar el cos en una zona escarpada i de difícil accés, de manera que va haver de ser traslladat per l'helicòpter de l'Institut Armat.

VA APUNTAR AL CAP DE LA POLICIA

Segons publica un diari local aquest diumenge, Pierotti va ser un dels primers denunciants de la corrupció de Magaluf i d'apuntar al cap de la Policia, Antonio Navarro, que es troba a la presó.

Notícies relacionades

En els últims temps, Pierotti havia començat una croada per intentar millorar aquesta zona de l'illa. També havia desenvolupat aquesta campanya a la xarxa (vegeu vídeo). Al seu entendre, el lloc havia acabat ple de "turistes alcoholitzats i potencialment perillosos".

Després de l'escàndol de l'estiu passat dels vídeos dels concursos de fel·lacions en diversos locals, la seva croada es va estendre més enllà de l'illa.