DESPRÉS DE PRESTAR DECLARACIÓ POLICIAL

Jorge Verstrynge, en llibertat amb càrrecs

L'expolític d'Aliança Popular va ser detingut ahir, amb sis persones més, en una manifestació republicana a la Puerta del Sol

Jorge Verstrynge, ahir, durant la seva detenció per la policia a la Puerta del Sol a Madrid.

Jorge Verstrynge, ahir, durant la seva detenció per la policia a la Puerta del Sol a Madrid. / JON NAZCA (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

La Policia ha posat en llibertat amb càrrecs els set detinguts aquest dijous en la manifestació que es va celebrar a la Puerta del Sol a favor de la Tercera República, entre els quals figurava l'expolític d'Aliança Popular Jorge Verstrynge.

En concret, agents de la Policia Nacional van detenir set persones per resistència i desobediència després d'intentar saltar-se el cordó policial establert als voltants de la Puerta del Sol.

Després de la seva detenció, els capturats van ser traslladats a la Brigada Provincial d'Informació. Després de prestar declaració policial, van quedar en llibertat a les 3 de la matinada d'aquest divendres.

No havia estat comunicada

Notícies relacionades

La Coordinadora 25S havia convocat per a aquest dijous a les 20 hores una concentració a la Puerta del Sol a favor de la República, que no havia estat comunicada.

En aquests moments, hi havia un cordó policial a la Puerta del Sol i també hi havia policies als carrers adjacents, així com furgons de la Policia Nacional i Municipal.