COMMOCIÓ A LES FILES DEL PP

Dimiteixen dues regidores socialistes per comentaris a les xarxes socials sobre Isabel Carrasco

Susana Camiño, regidora de Vilagarcía de Arousa, havia publicat al seu mur de Facebook: "No vull comentar, però qui sembra vents recull tempestats"

"Quan les barbes del teu veí vegis retallar... posa les teves a remullar", advertia la regidora de Meis, Martínez Sancho, al president de la Diputació de Pontevedra

Captura del mur de Facebook de Susana Camiño on va comentar la mort d’Isabel Carrasco.

Captura del mur de Facebook de Susana Camiño on va comentar la mort d’Isabel Carrasco.

1
Es llegeix en minuts

Dues regidores socialistes han dimitit aquest dimarts per dos desafortunats comentaris a les xarxes socials sobre l'assassinat a trets de la presidenta de la Diputació i del PP de Lleó, Isabel CarrascoIsabel CarrascoSusana Camiño, regidora del PSOE a Vilagarcía d'Arousa (Pontevedra), ha provocat un gran enrenou a Facebook a l'escriure: "No vull comentar, però qui sembra vents recull tempestats".

Tan sols unes hores després d'aquest succés, una altra regidora del PSOE gallec, Beatriz Martínez Sancho, regidora a l'Ajuntament de Meis (Pontevedra), dimitia per un comentari sobre el crim. En aquest inoportú comentari, Martínez Sancho posava sobre avís el president de la Diputació de Pontevedra, Rafael Louzán (PP).

Les paraules de totes dues s'han difós ràpidament per les xarxes socials i han arribat a motivar una etiqueta de Twitter demanant la seva renúncia --#susanacamiñodivisión i #beatrizmartínezsanchodimisión--. El PSdeG de la capital arousana ha ratificat també la dimissió de Camiño, lamentant els fets.

 Les conseqüències

Notícies relacionades

Encara que Susana Camiño ha demanat disculpes a través de la mateixa plataforma digital --"Ho lamento profundament, no pensava el que estava escrivint"--, el partit, en una reunió d'urgència celebrada aquest dilluns a la nit, ha assenyalat en un comunicat que les declaracions de Camiño "són inadmissibles" i no representen la postura del partit ni de cap dels seus membres. Per això, el Partit Socialista de Vilagarcía, en contacte amb la direcció del PSdG a Galícia, han sol·licitat a la regidora la seva renúncia immediata a l'acta de regidora.

Des de l'executiva del PSOE de Galícia confirmen que Martínez Sancho farà oficial dimecres la seva dimissió, tal com li ha sol·licitat aquesta tarda el partit, i que renunciarà a la seva acta de regidora.