INCIDENT AMB EL DIRIGENT SOCIALISTA

Pere Navarro, agredit i insultat a Terrassa

Una dona ha clavat un cop de puny i ha dit "fill de puta" al líder del PSC quan aquest anava a la comunió d'un familiar

Pere Navarro, en la roda de premsa que va oferir dilluns.

Pere Navarro, en la roda de premsa que va oferir dilluns. / ISABEL MESTRE

1
Es llegeix en minuts

El líder del PSCPere Navarro, ha patit un incident aquest diumenge quan anava a la comunió d'un familiar. Abans d'entrar al temple, una dona d'uns 50 anys se li ha acostat i de sobte li ha clavat un cop de puny a la cara a la vegada que li ha dit "fill de puta". L'incident no ha evitat que el dirigent socialista anés després, com tenia previst, a la comunió.

Navarro estava a punt d'entrar a la catedral de Terrassa, localitat de la qual va ser alcalde, quan, segons fonts que han presenciat l'altercat, l'agressora s'ha abalançat sobre ell. El primer secretari del PSC anava sense escorta al tractar-se d'un acte familiar i, després del desagradable incident, ha demanat a les persones del seu entorn que no seguissin la dona que l'ha atacat, que havia sortit fugint.

L'agredit, que decidirà en les pròximes hores si presenta una denúncia, ha posat els fets en coneixement del conseller d'Interior de la Generalitat, Ramon Espalader, amb qui ha mantingut una breu conversa telefònica, segons les fonts consultades.

Cercles pròxims a Navarro han assenyalat que ell mateix s'havia queixat públicament en més d'una ocasió del creixent clima de tensió que ha de patir en ocasions arran del debat sobiranista Catalunya.

Notícies relacionades

Navarro, a través del seu compte de Twitter, ha agraït les mostres de solidaritat rebudes. 

 

Temes:

PSC PSC