CDC nega haver cobrat comissions i acusa la fiscalia de "conjectures"

Insisteix que no s'ha lucrat del Palau de la Música i que és "fals" el vincle entre el partit i la constructora Ferrovial

1
Es llegeix en minuts
FIDEL MASREAL

Convergència Democràtica ha emès un comunicat en què reitera que no s'ha finançat de forma il·legal i qualifica de "conjectures" l'escrit de la Fiscalia Anticorrupció que acusa CDC d'haver cobrat 6,6 milions d'euros en comissions "il·lícites" procedents de l'empresa Ferrovial.

Al comunicat, Convergència considera "fals" el vincle que estableix el fiscal entre el partit i l'empresa constructora i sosté que "no s'acompanya de cap prova".

Notícies relacionades

El partit nacionalista considera que la xifra de 6,6 milions d'euros en comissions són "elucubracions i meres conjectures". El comunicat reitera, com en anteriors ocasions, que ni CDC ni la seva fundació afí, CatDem, "mai s'han lucrat del Palau de la Música ni de les institucions" que depenen d'aquesta entitat.

Finalment, Convergència mostra la seva disposició a col·laborar amb la justícia i sosté que el text del fiscal no és ni la sentència del cas "ni una mera conclusió provisional de la instrucció" del cas.