REFLEXIONS DESPRÉS DEL 25-N

Posats a fer, millor ser genuïns

"El PSC només podrà refer la seva base social amb noves formes obertes de fer política, però la reacció de la direcció analitzant els resultats no ofereix horitzó d'esperança"

Els dirigents socialistes Daniel Fernández, Pere Navarro, Antonio Balmón i Núria Parlon, en la reunió de l’executiva del PSC, ahir.

Els dirigents socialistes Daniel Fernández, Pere Navarro, Antonio Balmón i Núria Parlon, en la reunió de l’executiva del PSC, ahir. / FRANCESC CASALS

1
Es llegeix en minuts
Montserrat Tura
Montserrat Tura

Exconsellera de la Generalitat (PSC)

ver +

Durant aquesta campanya he fet referència al mal costum d'alguns líders polítics de tractar els electors com si fossin menors d'edat, com si no tinguessin raonament personal per decidir la seva opció de vot. Ho han demostrat clarament en el debat més present en aquesta campanya, l'anomenat eix nacional. Posats a iniciar el camí cap a la separació de l'Estat Espanyol, prefereixen una marca clarament independentista com és ERC que el discurs ple d'aforismes de CiU, i en el cas de voler restar units a l'Estat, les opcions de PP i de C's han estat les triades.

Al President Mas li ha sortit malament la instrumentalització electoral del sentiment de la tarda de l'11 de setembre, i ha debilitat el seu propi poder. Ara haurà de concretar les seves veritables intencions amb les politiques d'aliances.

Notícies relacionades

Malauradament el gran projecte que un dia fou el PSC s'ha deixat de considerar una eina útil per establir ponts i com a referència de l'avantguarda social i el seu retrocés ha estat molt més important que el de la federació nacionalista, ha perdut vots en totes direccions ja que el seu ideari s'ha diluït, i només amb noves formes obertes de fer política podria intentar refer la seva base social, però la reacció de la direcció analitzant els resultats no ofereix horitzó d'esperança.

http://montserrattura.wordpress.com/